Recepta carn

Bou amb amanida

Per 4 persones  

Ingredients:

Bou 500 g

10 petites enciams

1 pebrot  vermell

3 cebes 

1,5 c. a s. salsa de soja

1 cullerada aigua

0,5 culleradetes de piment 

Oli d’oliva

 

1 Traieu l’extrem de l’enciam, talleu-lo per la meitat, traieu les parts blanques i després talleu la carn a daus petits.

2- Talleu les cebes.

 

3-Escalfeu un wok a foc mitjà amb una cullerada d’oli. Afegiu els pebrots tallats en daus i les cebes i salteu-ho durant 5 minuts. Poseu dins un bol.

 

4-Afegir una cullerada d’oli al wok, escalfar al  foc alt, afegir la carn i coure 1 minut, sense tocar-la.

 

5-Barregeu-hi, afegiu-hi la salsa de soja, aigua, barregeu-ho i continueu durant 1 minut.

 

6-Afegir les verdures, barrejar i després traieu del foc.

 

7-Retirar del foc, afegir el coriandre i barrejar.

 

8-Ompliu les closques d’enciam amb la carn.